Indiaans/Pakistaans/Sri Lankaan

Patak's Vindaloo Currypasta 283 g

Pataks

€4 85Per stuk
Vindaloo is ontstaan in Goa waar de Portugezen een bijzondere bereidwijze voor varkensvlees bedacht hebben. Onder lokale invloeden is een van de scherpste curry gerechten ontstaan van de Indiase keuken. In Patak's Vindaloo Currypasta worden rijkelijk veel chilipepers met kurkuma en koriander vermengd tot een heerlijke aromatische currypasta. Ideaal voor liefhebbers van de pittige keuken. Deze currypasta past zeer goed bij rund- of varkensvlees en groenten. Serveer uw vindaloo curry met basmatirijst en yoghurt raita. Patak's Vindaloo Currypasta is geschikt voor vegetariërs.
  • Mosterd
  • 2 Pepers - Medium

16 stuks  Voorraad (in stuks)

Wil je meer bestellen dan beschikbaar? Stuur ons een bericht. E-mail

vanaf 6 stuks , € 4,61/stuk
  • Snelle levering - binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €50

Vindaloo Currypasta 283 g

Vindaloo Pasta
Ingrediënten
koriander, chili, kurkuma, fenegriek, knoflookpoeder, mosterdpoeder, koolzaadolie, specerijen, tamarinde, water, zout, kaneel, paprika, maismeel, gemalen gember
  • Artikelnummer8753
  • Land van herkomstVerenigd Koninkrijk
  • MerkPataks
  • Type keukenIndiaans/Pakistaans/Sri Lankaan
Voedingswaarden per 100 gram / ml
  • Energie Kj 1215 kj
  • Energie Kcal 294 kcal
  • Vetten 24.4 g
  • Verzadigd vet 1.8 g
  • Koolhydraten 7.5 g
  • Suikers 2 g
  • Eiwitten 4.2 g
  • Zout 3.31 g
Allergenen
  • Mosterd