Vegetarische Lo Mein noedels

Een snel wokgerecht met een vega twist

China

Vegetarische Lo Mein noedels
  • Bijgerecht
  • 4 personen
  • 25
  • Medium
Vegetarische Lo Mein noedels

Ingrediënten

400 gr groene asperges

400 gr peultjes

200 gr shiitake

150 gr sojabonen

2 lente-uitjes

2 el zonnebloemolie

1 el verse gember geraspt

1 el knoflook geraspt

Bereidingswijze voor Vegetarische Lo Mein noedels

  1. Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking, giet ze dan af en meng er wat sesamolie door zodat ze niet aan elkaar gaan plakken.
  2. Breek de harde steeltjes van de groene asperges af, snijd ze in stukken, maak de peultjes schoon en snijd de paddenstoelen in stukken.
  3. Blancheer de asperges en peultjes in een pan met heet water en giet dan af.
  4. Verhit een wok op hoog vuur, giet de zonnebloemolie erin en bak hierin de gember en knoflook even aan. Voeg alle groenten toe en roerbak dit op hoog vuur.
  5. Doe dan de gekookte noedels erbij en bak dit nog even mee.
  6. Meng de sojasaus, rijstwijn en sriracha in een kommetje. Meng dit als laatste door het gerecht en zet dan het vuur uit.
  7. Schep de noedels in een diep bord, bestrooi met fijngesneden bosui en genieten maar.

Eet je mee deze week?

Alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

productmedia-nieuwsbriefmiso paaseieractie2023 - kopie.png
en ontvang wekelijkse onze nieuwsbrief.

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je 5€ korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres in.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.