Spring rolls met bamboescheuten en pindasaus

vegan loempia's

Aziatische mix

Spring rolls met bamboescheuten en pindasaus
  • Snack
  • 6 personen
  • 20
  • Mild
Spring rolls met bamboescheuten en pindasaus

Ingrediënten

3 eetlepels olie

1/2 middelgrote ui

200 g zeer dun gesneden wortelen

3/4 theelepel zout

1/2 theelepel versgemalen zwarte peper

8 slabladeren gewassen

2 eetlepels maizena

375 ml kopje water

Bereidingswijze voor Spring rolls met bamboescheuten en pindasaus

  1. Fruit de knoflook en ui tot ze lichtbruin zijn. Voeg de bamboescheuten en wortels toe. Breng op smaak met zwarte peper. Laat een paar minuten koken met de pan bedekt. Zet het vuur uit en laat de vulling afkoelen.
  2. Terwijl u wacht tot de vulling is afgekoeld, bereidt u de saus.
  3. Voeg in een sauspan water, suiker, sojasaus, knoflookpasta en maïzena toe. Meng de saus goed totdat de maïzena volledig is opgelost.
  4. Zodra de maïzena is opgelost, zet u het vuur aan en laat u het koken. Kook tot de saus dikker wordt. Zet apart.
  5. Leg een wikkel plat op een bord en doe er de 2 eetlepels vulling op. Rol de verse loempia wrap voorzichtig op. Leg er een stukje sla op voordat je de wrap sluit.
  6. Controleer of de zijkanten dicht zijn.
  7. Besprenkel met saus en garneer met gehakte pinda's op een serveerbord.

Eet je mee deze week?

Alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

productmedia-nieuwsbriefmiso paaseieractie2023 - kopie.png
en ontvang wekelijkse onze nieuwsbrief.

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je 5€ korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres in.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.