Rode curry met garnalen

Pititge rode curry met juicy garnalen

Thailand

Rode curry met garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 25
  • Medium
Rode curry met garnalen

Ingrediënten

2 sjalotjes: gesnipperd

1 cm gember: fijngehakt

100 g garnalen: schoongemaakt

150 ml kippen- of visbouillon

100 g broccoli roosjes

1 limoen

Bereidingswijze voor Rode curry met garnalen

  1. Doe een paar eetlepels olie in een pan en bak hierin je sjalotjes goudbruin op een middelhoog vuur.
  2. Voeg de knoflook, gember en currypasta toe en bak dit al roerend ongeveer 5 minuten. Voeg de garnalen toe en roer door, zodat zij gecoat zijn met de pasta.
  3. Vervolgens voeg je wat zout toe evenals de vissaus, bouillon en kokosmelk. Roer dit goed door zodat het volledig gemengd is. Voeg dan de broccoli toe en kook dit ongeveer 10 minuten.
  4. In een andere pan breng je water aan de kook waarin je de noodles kookt zoals op de verpakking staat aangegeven.
  5. Giet de noedels af en verdeel deze over een aantal kommetjes. Op de noedels serveer je de rode curry en top je af met wat limoensap.

Eet je mee deze week?

Alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

productmedia-nieuwsbriefmiso paaseieractie2023 - kopie.png
en ontvang wekelijkse onze nieuwsbrief.

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je 5€ korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres in.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.