Vegetarische roerbak met tempeh

Tempeh als vleesvervanger

Aziatische mix

Vegetarische roerbak met tempeh
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 30
  • Medium
Vegetarische roerbak met tempeh

Ingrediënten

350 g Tempeh

2 Teentjes knoflook

Halve rode peper

1 Ui

1 Broccoli

200 g Peultjes

1 Courgette

1 Rode paprika

Bereidingswijze voor Vegetarische roerbak met tempeh

  1. Kook de rijst volgens de verpakking.
  2. Was de groente, snijd de paprika, courgette in blokjes en maak van de broccoli kleine roosjes.
  3. Snijd de tempé in reepjes, hak de rode peper fijn, snipper de ui en pers de knoflook. Verhit de Arachide olie in een wok en roerbak de tempé op matig tot hoog vuur krokant. Haal uit de pan en leg op een bord, laat uitlekken op keukenpapier.
  4. Doe sesamolie in de wok en fruit ui, knoflook en rode peper. Voeg de broccoli, peultjes, courgette, paprika en gembersiroop toe. Wok 5 minuten, totdat de groente, gaar en knapperig zijn.
  5. Maak ondertussen de satésaus.
  6. Roer de tempeh door de groente heen.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Serveer met rijst en satésaus.

Eet je mee deze week?

Alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

productmedia-nieuwsbriefmiso paaseieractie2023 - kopie.png
en ontvang wekelijkse onze nieuwsbrief.

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je 5€ korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres in.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.