SHIRATAKI NOEDELS MET GEWOKTE ROSBIEF EN GROENTE

Knapperig en smaakvol

Aziatische mix

SHIRATAKI NOEDELS MET GEWOKTE ROSBIEF EN GROENTE
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 30
  • Mild
SHIRATAKI NOEDELS MET GEWOKTE ROSBIEF EN GROENTE

Ingrediënten

Sap van een halve limoen

2 Tenen knoflook

1 el Honing

500 g Rosbief

400 g Chinese wokgroenten

Bosje verse koriander

4 Stengels lente-ui

Bereidingswijze voor SHIRATAKI NOEDELS MET GEWOKTE ROSBIEF EN GROENTE

  1. Leg de rosbiefreepjes minimaal 15 minuten in de marinade: sap van een ½ limoen, 2 tenen knoflook, 1 tl sambal, 2 el sesam olie, 1 tl Chinese 5 spices, 1 el honing, 1 el ketjap, 1 el sojasaus.
  2. Bak de rosbief op hoog vuur gaar. Haal ze uit de pan, leg op een bord en dek af.
  3. Wok in dezelfde pan de groenten beetgaar.
  4. Haal ondertussen de shirataki noedels uit de verpakking en spoel ze even af met water.
  5. Voeg de rosbief en de uitgelekte shirataki noedels toe aan de groenten. Hussel het geheel.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

serveer op een bord en garneer met de verse koriander, lente-ui en sesamzaadjes.

Eet je mee deze week?

Alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

productmedia-nieuwsbriefmiso paaseieractie2023 - kopie.png
en ontvang wekelijkse onze nieuwsbrief.

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je 5€ korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres in.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.