Indiase Korma Curry

Een heerlijke en snelle variant op de traditionele curry

India

Indiase Korma Curry
  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 25
  • Mild
Indiase Korma Curry

Ingrediënten

2 el rozijnen

150 g volvette yoghurt

1/2 tl zout

1/4 tl Cayennepeper

1/2 tl verse koriander in plakjes

300 g lamsbout zonder been: in blokjes gesneden

Bereidingswijze voor Indiase Korma Curry

  1. Breng 300 ml water aan de kook met een beetje zout en kook de rijst circa 10 minuten. Laat de rijst vervolgens nog 5 minuutjes nagaren in de pan.
  2. Spoel de rozijnen af met heet water en meng deze door de rijst.
  3. Meng de yoghurt met het zout, de peper en de koriander.
  4. Verhit nu de olie in een kleine braadpan en schroei het lamsvlees op hoog vuur snel dicht.
  5. Voeg nu de korma curry kruidenpasta toe en laat op een laag vuur het geheel in circa 15 minuten gaar sudderen.
  6. Serveer de Indiase korma curry het lamsvlees met de rijst en de yoghurt-dip.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Lekker met een komkommersalade!

Eet je mee deze week?

Alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

productmedia-nieuwsbriefmiso paaseieractie2023 - kopie.png
en ontvang wekelijkse onze nieuwsbrief.

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je 5€ korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres in.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.