Aziaitisch gevulde courgette

Probeer deze Aziatische variant

Aziatische mix

Aziaitisch gevulde courgette
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 60
  • Medium
Aziaitisch gevulde courgette

Ingrediënten

2 Grote courgettes of 4 kleine

250 g Kipfilet

1 Rode paprika

100 g (grot)Champignons

2 Stengels lente-ui

1 Rode ui

1 Teen knoflook

2 tl Maïzena

Bereidingswijze voor Aziaitisch gevulde courgette

  • 1. Snijd de kip in blokjes. Was de courgette, snijd in de lange weg doormidden en hul uit met een lepel (bewaar het vruchtvlees). Snijd de champignons en paprika in kleine blokjes. Snipper de ui en pers de knoflook. Verwarm de oven voor op 175 º C.
  • 2. Verhit de rijstulie in een wok en fruit de ui met de sambal. Voeg achtereenvulgens knoflook, kip, champignons, paprika, vruchtvlees van courgette, spice pasta chicken cashew, ketjap en pindakaas toe. Laat even sudderen en voeg tot slot de cashewnoten toe. Bind de saus eventueel met maïzena.
  • 3. Leg de courgette op een ingevette ovenschaal en vul ze met het vleesmengsel. Laat 40 minuten gaar worden in de oven.
  • 4. Haal de gevulde courgettes uit de oven, garneer met gesneden lente-ui en besprenkel naar smaak met Sweet Chilisaus.
Maak zeker ook eens één van onze andere heerlijke recepten!
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Serveer met rijst en kroepoek.

Eet je mee deze week?

Alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

productmedia-nieuwsbriefmiso paaseieractie2023 - kopie.png
en ontvang wekelijkse onze nieuwsbrief.

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je 5€ korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres in.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.