Koreaanse Stir Fry met octopus

Easy and tasty dinner dish!

Korea

Koreaanse Stir Fry met octopus
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 90
  • Medium
Koreaanse Stir Fry met octopus

Ingrediënten

1 middelgrote bloemkool

1 stuks rode paprika

1 stuk groene paprika

250 g champignons

500g octopus tentakels

4 eetlepels plantaardige olie

2 eetlepels citroensap

1 eetlepel geraspte verse gember

Bereidingswijze voor Koreaanse Stir Fry met octopus

  1. Meng de gochujang, citroensap, gember, sojasaus, sesmolie en suiker voor de roerbaksaus goed in een schone kom en zet apart.
  2. Verhit een pan op middelhoog vuur en doe er twee eetlepels olie in. Bak de octopus tentakels in de pan in ongeveer 12-15 minuten gaar. Gebruik een vork om de malsheid te controleren. Als ze gaar zijn, zet ze dan opzij.
  3. Verhit een wok of een grotere pan en doe er 2 eetlepels olie in. Roerbak de groenten 2-3 minuten. Voeg de roerbaksaus toe en bak nog 3 minuten.
  4. Serveer de roergebakken groenten en voeg de gegrilde octopus tentakels toe.
  5. Serveer zo of met gestoomde rijst.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

U kunt de octopus tentakels weglaten om het gerecht vegetarisch te maken.

Eet je mee deze week?

Alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

productmedia-nieuwsbriefmiso paaseieractie2023 - kopie.png
en ontvang wekelijkse onze nieuwsbrief.

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je 5€ korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres in.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.