Indiase Tikka Masala

een romige curry

India

Indiase Tikka Masala
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 20
  • Mild
Indiase Tikka Masala

Ingrediënten

400g kip

3 pepers

1 rode ui

225 g zwarte bonen

200g erwten

15 g koriander

Bereidingswijze voor Indiase Tikka Masala

  1. Mix de Tikka Massala kruidenpasta met 3 theelepels kokosmelk. Voeg de kippendij reepjes toe en laat dit 10 minuten marineren. Verhit vervolgens een sauspan op middelhoog vuur en doe hier een beetje plantaardige olie in. Wacht tot de olie warm tot heet is en doe de kippenreepjes erin. Bak de kip 3 minuten rondom bruin.
  2. Voeg water toe en laat de kip 15 minuten sudderen totdat deze mals is.
  3. Kook ondertussen de rijst volgens de instructies op de verpakking.
  4. Snijd de tomaten, paprika’s en rode uien in stukjes. Bak deze vervolgens 3 minuten in een pan op middelhoog vuur.
  5. Voeg nu de erwten, zwarte bonen en de kip toe en blijf een paar minuten roeren. Voeg als laatste sesamolie toe en eventueel koriander.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Lekker met naanbrood of een ander soort platbrood

Eet je mee deze week?

Alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

productmedia-nieuwsbriefmiso paaseieractie2023 - kopie.png
en ontvang wekelijkse onze nieuwsbrief.

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je 5€ korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres in.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.