Gevulde paratha

Gevulde paratha met zoete aardappel en lente-ui.

India

Gevulde paratha
  • Snack
  • 2 personen
  • 30
  • Mild
Gevulde paratha

Ingrediënten

400 g zoete aardappel

2 lente-ui stengels in ringetjes

handje peterselie

olijfolie

Bereidingswijze voor Gevulde paratha

  1. Breng water aan de kook. Schil de zoete aardappelen schoon en kook ze in ongeveer 20 minuten zacht.
  2. Doe de gekookte in een kom en prak ze fijn met een vork.
  3. Voeg de Garam Masala, de sesam en de peterselie toe en roer dit goed door
  4. Haal de Paratha's uit de vriezer en laat ze in 1-2 minuten ontdooien.
  5. Verdeel de zoete aardappelpuree over vijf Paratha velen, zodat de helft van elke Paratha bedekt is.
  6. Vouw ze om, zodat je een halve cirkel hebt die gevuld is met de zoete aardappelpuree.
  7. Verwarm wat olijfolie in een koekenpan. Bak de paratha's een paar minuten aan elke kant tot ze goudbruin zijn.
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Halveer om te serveren

Eet je mee deze week?

Alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

productmedia-nieuwsbriefmiso paaseieractie2023 - kopie.png
en ontvang wekelijkse onze nieuwsbrief.

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je 5€ korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres in.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.