Filteren

Let op, deze productgroep betreft diepvriesproducten. Diepvriesproducten worden verzonden in een stevige diepvrieszak met daarin droogijs (-80 graden celsius) waarmee de producten tot circa 48 uur bevroren blijven. De extra kosten voor een zending met diepvriesproducten bedragen €5,95. Wij versturen diepvriesproducten vanaf nu dagelijks! Let wel goed op bij het kiezen van je afleveradres en houd rekening met een mogelijke vertraging van 1 dag.

Van hoog naar laag sorteren
1 - 12 of 12
Van hoog naar laag sorteren
1 - 12 of 12

Vlees, Kip & Eend

Bij Asian Food Lovers hebben we een mooi assortiment aan diepvries vleesproducten. Wil je zelf Pekingeend maken? Kijk dan zeker eens rond bij onze diepgevroren vleesproducten.

Hoe werkt het met diepvries?

Natuurlijk is het verzenden van diepvriesproducten net even ietsje lastiger dan het versturen van gewone droge kruidenierswaren. Wij verzenden onze diepvriesproducten in een stevige diepvrieszak en maken voor de koeling gebruik van goed verpakte schijven droogijs waardoor we kunnen garanderen dat de producten nog stevig bevroren bij je aankomen. Droogijs is een ijssoort die zeer koud is en een temperatuur van circa -80 graden Celsius heeft. Droogijs is daarom niet geschikt om met blote handen aan te raken, maar gelukkig zijn ze goed verpakt in een plastic omhulsel. Toch willen we benadrukken dat droogijs geen speelgoed is en absoluut met enige zorg moet worden behandeld. Normaal gesproken zal het droogijs al grotendeels verdampt zijn bij aankomst, mocht er toch nog een restant aanwezig zijn in de diepvrieszak, adviseren wij om deze gewoon in de grote diepvrieszak te laten zitten en verder te laten verdampen in een goed geventileerde ruimte. Je kunt overigens gewoon droge producten mee bestellen, dat zal dan samen (in aparte doosjes) geleverd worden.

Is de levertijd met diepvriesproducten anders?

Nee, wij kunnen nu ook diepvriesproducten dagelijks versturen. Dus voor 13.00 uur besteld op een werkdag, is levering de eerstvolgende werkdag. Je bestelling wordt dus gewoon in één keer afgeleverd, samen met eventuele droge producten die je ook besteld hebt. Let er wel op dat je het bij het kiezen van een afleveradres rekening mee houdt dat je ook aanwezig bent op het tijdstip van afleveren. De producten blijven, onder normale omstandigheden, circa 36-48 uur bevroren.

Zijn er extra kosten verbonden aan diepvrieszendingen?

Ja, dat helaas wel. Voor een diepvrieszending berekenen wij een eenmalige extra toeslag van €5,95. Dit is ongeacht het aantal artikelen dat je besteld en wordt dan ook altijd maar 1x in rekening gebracht op het moment dat je een of meerdere diepvriesproducten kiest.

Menu