Diepvriesproducten worden verzonden in een stevige diepvrieszak met droogijs waarmee de producten tot circa 48 uur bevroren blijven. De extra kosten voor een zending met diepvriesproducten bedragen €5,95. Let goed op bij het kiezen van je afleveradres en zorg dat op dit adres altijd iemand thuis is om het pakket in ontvangst te nemen.

Van hoog naar laag sorteren
1 - 38 of 38
Van hoog naar laag sorteren
1 - 38 of 38

Loempia's & Dim Sum

Op zoek naar de lekkerste Loempia's of Dim Sum? Bij Asian Food Lovers versturen wij nu ook deze en vele andere diepvriesproducten! Kijk gerust eens rond in ons uitgebreide diepvries assortiment.

Wat is Dim Sum?

Dim Sum / Dimsum / Diemsam zijn gefrituurde of gestoomde kleine Aziatische hapjes die doorgaans verpakt zijn in deeg. De inhoud van een Dim Sum varieert, maar meestal bevat het een of meerdere van de volgende ingrediënten: kip, varken, garnaal, groente of shiitake paddestoelen. Een aantal bekende voorbeelden van Dim Sum zijn Shao Mai / Xiu Mai (gestoomd varkenspasteitje), Har Kau (garnalenpasteitje), Hsiao Long, Cha Shao en Wonton's (dumpling voor in de soep). Met een lekker assortiment aan verschillende Dim Sum kun je jezelf en je gasten enorm verrassen. De meeste van onze Dim Sum zijn van het merk Treasure Dim Sum. Dit Nederlandse bedrijf heeft het maken van Dim Sum tot in de perfectie in de vingers. Het maken van een Dim Sum is namelijk niet eenvoudig en vergt een bepaalde vouwtechniek van het deegkorstje. Veelal gebeurd dit vouwen dan ook nog handmatig!

Hoe werkt het met diepvries?

Natuurlijk is het verzenden van diepvriesproducten net even ietsje lastiger dan het versturen van gewone droge kruidenierswaren. Wij verzenden onze diepvriesproducten in een stevige diepvrieszak en maken voor de koeling gebruik van goed verpakte schijven droogijs waardoor we kunnen garanderen dat de producten nog stevig bevroren bij je aankomen. Droogijs is een ijssoort die zeer koud is en een temperatuur van circa -80 graden Celsius heeft. Droogijs is daarom niet geschikt om met blote handen aan te raken, maar gelukkig zijn ze goed verpakt in een plastic omhulsel. Toch willen we benadrukken dat droogijs geen speelgoed is en absoluut met enige zorg moet worden behandeld. Normaal gesproken zal het droogijs al grotendeels verdampt zijn bij aankomst, mocht er toch nog een restant aanwezig zijn in de diepvrieszak, adviseren wij om deze gewoon in de grote diepvrieszak te laten zitten en verder te laten verdampen in een goed geventileerde ruimte. Je kunt overigens gewoon droge producten mee bestellen, dat zal dan samen (in aparte doosjes) geleverd worden.

Is de levertijd met diepvriesproducten anders?

Nee, wij kunnen nu ook diepvriesproducten dagelijks versturen. Dus voor 13.00 uur besteld op een werkdag, is levering de eerstvolgende werkdag. Je bestelling wordt dus gewoon in één keer afgeleverd, samen met eventuele droge producten die je ook besteld hebt. Let er wel op dat je het bij het kiezen van een afleveradres rekening mee houdt dat je ook aanwezig bent op het tijdstip van afleveren. De producten blijven, onder normale omstandigheden, circa 36-48 uur bevroren.

Zijn er extra kosten verbonden aan diepvrieszendingen?

Ja, dat helaas wel. Voor een diepvrieszending berekenen wij een eenmalige extra toeslag van €5,95. Dit is ongeacht het aantal artikelen dat je besteld en wordt dan ook altijd maar 1x in rekening gebracht op het moment dat je een of meerdere diepvriesproducten kiest.

Menu