Filteren
Prijs
  1. 6
    7
Land
  1. Thailand  (1)
Merk
  1. Buono  (1)
Dieetinfo
  1. All natural  (1)
  2. Halal  (1)
  3. Lactosevrij  (1)
  4. Vegan  (1)
  5. Vegetarisch  (1)
Sluiten
Toon resultaten (1)

Diepvriesproducten worden verzonden in een stevige diepvrieszak met droogijs waarmee de producten tot circa 48 uur bevroren blijven. De extra kosten voor een zending met diepvriesproducten bedragen €5,95. Let goed op bij het kiezen van je afleveradres en zorg dat op dit adres altijd iemand thuis is om het pakket in ontvangst te nemen.

Van hoog naar laag sorteren
1 - 1 of 1
Van hoog naar laag sorteren
1 - 1 of 1

Nata de Coco

Asian Food Lovers, je online toko biedt een tal van Nata de Coco Desserts aan. Een Dessert dat verkrijgbaar is in veel verschillende smaken, die ook nog eens erg veel Voedingsvezels bevaten. Probeer een van de heerlijke Nata de Coco desserts en verwen jezelf met een voedzaam toetje. Al verkrijgbaar vanaf €2,09!

Probeer het heerlijke dessert!

Nata de Coco is een voedingsmiddel dat van herkomst uit de Filippijnen komt. Het Spaanse woord betekent ‘cream of coconut’, wat inhoudt dat het product kokos bevat. Het dessert lijkt op een doorschijnend gelei en is verkrijgbaar in veel verschillende smaken. Nata de Coco wordt veel gebruikt als dessert, zoals bij ijs, pudding of een vruchtensalade om extra smaak te creëren. Naast dat Nata de Coco vooral als dessert  wordt gebruikt, is het ook een voedzaam tussendoortje.

Rijk aan voedingsmiddelen

Doordat het product veel voedingsvezels bevat is het een ‘gezond’ voedingsmiddel. Het dessert bevat geen cholesterol, 0% vet en bevordert de spijsvertering. Bij de verschillende soorten smaken is een vruchtensiroop toegevoegd, waardoor het zich wel een aantal calorieën bevat. Nata de Coco wordt in veel Aziatische landen geserveerd en onderzoek heeft aangetoond dat het een goed product is om ziektes te voorkomen. Wat houd je tegen om een van de heerlijke desserts van Nata de Coco aan te schaffen?!

Verpakkingen

Het product wordt bij Asian Food Lovers aangeboden in verschillende formaten. Nata de Coco is verkrijgbaar als kleine verpakking, verpakt in zes kleine cubs. Dit heerlijke dessert is praktisch verpakt zodat het overal gebruikt kan worden, inclusief lepels. Ook wordt Nata de Coco in grote verpakkingen aangeboden, dat makkelijk te gebruiken is voor meerdere personen of grote gerechten.

Asian Food Lovers

Wat is er lekkerder dan een dessert te nuttigen dat ook nog eens een goede werking heeft! Kies je eigen smaak en verpakking en bestel Nata de Coco vandaag nog! De vele voedingsvezels zorgen ervoor dat het dessert en/of tussendoortje makkelijk genuttigd kan worden. Benieuwd naar andere producten die Asian Food Lovers aanbiedt? Bekijk dan alle diepvries producten!

Aziatische ijsjes & desserts

Op zoek naar Mochi ijs, ijsjes met Mango of rode bonen smaak of toch liever spekkoek? Zoek niet verder! Bij Asian Food Lovers kun je deze dessertproducten nu allemaal heel eenvoudig bestellen vanuit je luie stoel.

Hoe werkt het met diepvries?

Natuurlijk is het verzenden van diepvriesproducten net even ietsje lastiger dan het versturen van gewone droge kruidenierswaren. Wij verzenden onze diepvriesproducten in een stevige diepvrieszak en maken voor de koeling gebruik van goed verpakte schijven droogijs waardoor we kunnen garanderen dat de producten nog stevig bevroren bij je aankomen. Droogijs is een ijssoort die zeer koud is en een temperatuur van circa -80 graden Celsius heeft. Droogijs is daarom niet geschikt om met blote handen aan te raken, maar gelukkig zijn ze goed verpakt in een plastic omhulsel. Toch willen we benadrukken dat droogijs geen speelgoed is en absoluut met enige zorg moet worden behandeld. Normaal gesproken zal het droogijs al grotendeels verdampt zijn bij aankomst, mocht er toch nog een restant aanwezig zijn in de diepvrieszak, adviseren wij om deze gewoon in de grote diepvrieszak te laten zitten en verder te laten verdampen in een goed geventileerde ruimte. Je kunt overigens gewoon droge producten mee bestellen, dat zal dan samen (in aparte doosjes) geleverd worden.

Is de levertijd met diepvriesproducten anders?

Nee, wij kunnen nu ook diepvriesproducten dagelijks versturen. Dus voor 13.00 uur besteld op een werkdag, is levering de eerstvolgende werkdag. Je bestelling wordt dus gewoon in één keer afgeleverd, samen met eventuele droge producten die je ook besteld hebt. Let er wel op dat je het bij het kiezen van een afleveradres rekening mee houdt dat je ook aanwezig bent op het tijdstip van afleveren. De producten blijven, onder normale omstandigheden, circa 36-48 uur bevroren.

Zijn er extra kosten verbonden aan diepvrieszendingen?

Ja, dat helaas wel. Voor een diepvrieszending berekenen wij een eenmalige extra toeslag van €5,95. Dit is ongeacht het aantal artikelen dat je besteld en wordt dan ook altijd maar 1x in rekening gebracht op het moment dat je een of meerdere diepvriesproducten kiest.

Menu