Aubergine curry

Een heerlijke vegetarische curry

India

Aubergine curry
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 20
  • Pittig
Aubergine curry

Ingrediënten

1 aubergine in blokjes van 1 cm

olie

1 rode ui

2 teentjes knoflook

1/2 theelepel zout

1/2 theelepel peper

koriander

Bereidingswijze voor Aubergine curry

  1. Verhit de pan en verhit de olie.
  2. Bak de gesneden aubergine stukken tot ze goudbruin zijn.
  3. Leg de gefrituurde auberginestukjes op een handdoek om de olie te laten uitlekken. Zet apart.
  4. Verwijder in dezelfde pan de olie en laat ongeveer een eetlepel over.
  5. Sauteer knoflook, ui, garam masala (of kerriepoeder) en kurkuma.
  6. Voeg kokosmelk toe zodra het geurig is en laat 5-8 minuten sudderen.
  7. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  8. Giet de kerriesaus in een kom en voeg de gebakken aubergine toe.
  9. Garneer met gehakte korianderblaadjes (optioneel) en serveer met gestoomde rijst.

Eet je mee deze week?

Alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

productmedia-nieuwsbriefmiso paaseieractie2023 - kopie.png
en ontvang wekelijkse onze nieuwsbrief.

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je 5€ korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres in.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.